Achtergrond en ervaring

Derk-Jan

Mijn moeder zei altijd al: “jij moet iets met eten gaan doen”… Ik ben op mijn 15e begonnen in het koksvak en inmiddels 35 jaar in vele verschillende keukens werkzaam als (chef)kok.
 Zo kook ik graag bij mensen thuis, in grote of kleine restaurant-keukens, bij cateraars en op festivals en events. Het horeca bloed stroomt door mijn aderen en ben ook graag de gastheer voor een goed gezelschap. Ik borrel altijd van de ideeën en creëer het liefst mijn eigen freestyle eetbeleving.

Rozemarijn
Avontuur, een vrije geest mogen hebben, is wat ik nodig heb om me goed en fijn te voelen. Het menselijk brein, lichaam en psyche kan me enorm verwonderen en fascineren. Het daagt me uit en maakt mij nieuwsgierig om op onderzoek te willen gaan, bij mezelf en naar anderen.
Opgeleid tot verpleegkundige, sociaal pedagogisch hulpverlener en als zorgondernemer van een gezinshuis ben ik uiteindelijk gevallen voor het coach-vak. Ik ben gek op paarden en zet hen graag in als co-coach. Inmiddels dan ook gecertificeerd (equine assisted) coach en therapeut met een eigen praktijk.

Kok & Coach
Allebei op zoek naar een nieuw avontuur, hebben wij elkaar leren kennen op Tinder. Niet de foto's of een pakkende tekst, maar het nummer  Stripped van Depeche Mode als anthem gaf de match.
We zijn samen op avontuur gegaan, ook binnen ieders elkaars vakgebied. De Airstream kwam in beeld, we vonden een matchende pickup truck en zo is Kok & Coach geboren!

Lose your mind, taste your senses!

De Kok & Coach belofte is een vrije variant op de quote ‘Lose your mind and come to your senses’ van Fritz Perls (1893-1970), een invloedrijke psychiater en psychotherapeut, ontwikkelaar van de Gestalt therapie.